La pintura que gotea

Campus d'Atletisme

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2015 i 2005

 

On i quan: GEiEG Palau del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 13h. *es podrà allargar la jornada a la tarda inscrivint als nens i nenes al Diverjoc Palau o Campus d'Esport i Aventura (en funció de l'edat), vàlida únicament del 28 de juny al 30 de juliol.

 

Activitats: Es treballaran les capacitats coordinatives, habilitats i aspectes físics adaptats a les tècniques de diferents modalitats de l'atletisme (curses, llançaments i salts), a través de jocs i exercicis de coordinació, agilitat, cooperació, cohesió, cucanya i activitats pel bosc. Es duran a terme competicions internes entre els participants del campus.

A més els inscrits tindran accés diari a la piscina al matí i tarda i cada divendres es faran actuacions amb els muntatges elaborats durant la setmana. 

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

Matí de 9h a 13h  71€ socis / 111€ no socis

Tarda a Diverjoc Palau o Esport i Aventura 15 a 18h  24'50€ socis / 40'50€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  14€ socis / 14€ no socis

    

Consideracions:

    - Aquests preus inclouen un refrigeri per esmorzar i berenar* (pels inscrits a la tarda de Diverjoc Palau o Esport i Aventura)

    - Cal portar roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat).

    - L'entrada i sortida dels participants es farà per la recepcio de la instal·lació.

    - Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.