top of page

CAMPUS D'ATLETISME

INSCRIPCIONS

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2017 i 2007

 

On i quan: GEiEG Palau del 26de juny al 28 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 13h. *es podrà allargar la jornada a la tarda inscrivint als nens i nenes al Diverjoc Palau o Campus d'Esport i Aventura (en funció de l'edat).

 

Activitats: Es treballaran les capacitats coordinatives, habilitats i aspectes físics adaptats a les tècniques de diferents modalitats de l'atletisme (curses, llançaments i salts), a través de jocs i exercicis de coordinació, agilitat, cooperació, cohesió i activitats pel bosc.

Es duran a terme competicions internes entre els participants del campus per posar en pràctica tot allò que han après durant la setmana. A més els inscrits tindran accés diari a la piscina al matí i tarda i cada divendres es faran activitats especials..

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

Matí de 9h a 13h  79€ socis / 123€ no socis

Tarda a Diverjoc Palau o Esport i Aventura 15 a 18h  27'50€ socis / 44'50€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ socis / 16€ no socis

*fent la inscripció per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

    - Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). En cas que el nen o nena no sàpiga nedar, caldrà també material auxiliar (bombolla o braçalets).

    - L'entrada i sortida dels participants es farà per la recepcio de la instal·lació.

    - Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.

bottom of page