CAMPUS DE BÀSQUET

Adreçat nens i nenes nascuts entre el 2014 i 2009    

 

On i quan: GEiEG Sant Narcís del 4 al 29 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 18h (opció de matins).

 

Activitats: Es treballaran les habilitats tècniques i tàctiques adaptades a l'edat i nivell dels participants, dividint-los en grups per jugadors/es i categories. Les activitats es faran seguint la metodologia formativa del GEiEG Uni i també des d'una perspectiva lúdica, incidint en aspectes del joc (bots, tirs, finalitzacions, situacions d'ú contra ú, passada o joc amb i sense pilota), individuals i col·lectives, aplicades a situacions reals. Es tindrà especial dedicació en la preparació física treballant de manera transversal pensant en la prevenció de lesions, la coordinació i l'equilibri. Durant el campus els participants rebran la visita de tècnics i jugadores d'elit, que compartiran coneixements tàctics, incloent dues sessions sorpresa.

Els inscrits/es tindran accés diari a la piscina al matí i faran activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)             

Matí: de 9h a 13h  75€ socis / 117€ no socis

Matí i tarda de 9h a 13h i de 15 a 18h  100€ socis / 159€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h 15€ socis / 15€ no socis

    

Consideracions:

    - Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb el nom).

    - L'entrada i sortida dels participants es farà a la porta nord-est de la pista exterior d’handbol.​