top of page
La pintura que gotea

Summer Fun & English for Kids

EscutGEiEG_edited.png
Kids&Us.png

Adreçat a nens/es nascuts entre el 2016 i 2010

On i quan: GEiEG Sant Narcís del 29 de juny al 31 de juliol de dilluns a divendres de 9h a 13h.

*Les famílies que ho desitgin podran allargar la jornada inscrivint al seu filla/a al Diverjoc (tarda) o al Campus Multiesport (en funció de l'edat).

Activitats: Es treballaran aspectes relacionats amb l'aprenentatge de l'anglès a través d'activitats lúdiques. Cada setmana es dedicarà a una temàtica.

- Story Time: els monitors explicaran contes que ajudaran als nens/nes a contextualitzar el vocabulari i les expressions que vagin aprenent.

- Songs & Dance Time: es faran representacions amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de cada setmana. Els participants es dividiran per grups d’edat.

- Crafts: activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de cada setmana per treballar les capacitats artístiques i creatives dels participants.

- Monitored Games: jocs dirigits a aprendre de manera senzilla les estructures gramaticals de l'idioma.

- Pool time: Banys a la piscina i/o jocs d’aigua cada matí.

Activitats puntuals: Les tardes de dimarts, dimecres i dijous, Kids & Us oferirà activitats obertes per nens/nes nascuts entre el 2010 i 2016, 100% en anglès de les 15h a les 17h. Els participants del 2016 i 2015 hauran d'anar acompanyats d’un adult a les activitats de dimarts i dimecres.

- Dimarts: Little Chef. Està pensat perquè els nens puguin experimentar amb el menjar, tastin nous sabors i descobreixin que cuinar pot ser molt divertit. Aprendrem a preparar Oven Free Oatmeal Cookies, Apple Grape Salad, Banana Split o Yogurt Parfait, uns noms ben curiosos que fan que la cuina esdevingui una eina d’immersió en anglès ben original.

- Dimecres: Mad Scientist. Cada sessió se centra en un fenomen científic concret, com ara les reaccions o la densitat. Durant el taller, els participants observaran, escoltaran, exploraran, cantaran i aprendran moltes coses ben sorprenents. I tot serà 100% en anglès!

- Dijous: Craft. Cada sessió pintarem, enganxarem, retallarem, per poder emportar-nos a casa un taller que haurem creat 100% en anglès.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

Matí: de 9h a 13h  85€ socis / 110€ no socis

Tarda (Diverjoc o Multiesport) de 15h a 18h  24'50€ socis / 40'50€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  14€ socis / 14€ no socis

Activitats puntuals (3 tardes per setmana) de 15h a 17h  14€ socis / 16€ no socis

    

*Consideracions:

    - Aquests preus inclouen refrigeri per esmorzar i berenar.

    - Cal portar roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi

    (tot marcat amb el nom).

    - L'entrada i sortida dels participants es farà per l'antiga recepció....

bottom of page