top of page

CAMPUS DE FUTBOL

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2018 i 2007.

 

On i quan: GEiEG Palau del 26 de juny al 28 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 18h (opció matins).

 

Activitats: Es treballaran les capacitats coordinatives i habilitats tècniques (xuts, conducció de pilota, controls, passades), es reforçaran aspectes tàctics individuals i col·lectius, seguint la metodologia formativa de l’Escola de Futbol del GEiEG des d'una vessant esportiva i lúdica a través de jocs (fut-tennis, crossbar-challenge). Els grups s'organitzaran en funció de l'edat i categories dels participants (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils). També es faran partits cada dia i a les tardes s'organitzaran activitats d'aigua amb altres casals. Els divendres es disputarà la Copa Casal celebrant sorteigs entre tots els participants.

Els inscrits/es tindran accés diari a la piscina al matí i faran activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana):

  • Matí de 9h a 13:30h  79€ SOCIS / 123€ NO SOCIS

  • Matí i tarda de 9h a 13:30h i de 15h a 18h  105€ SOCIS / 167€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ SOCIS / 16€ NO SOCIS

*fent la INSCRIPCIÓ per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

  • Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu (bambes i/o botes de futbol), roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). En cas que el nen o nena no sàpiga nedar, caldrà també material auxiliar (bombolla o braçalets).

  • La recepció dels participants s’ubicarà a la rampa d’accés a la instal·lació. La recollida dels participants s’ubicarà a la recepció de la instal·lació.

  • Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.

ONADES.pdf.jpg
bottom of page