top of page

CAMPUS DE FUTBOL

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2017 i 2006

 

On i quan: GEiEG Palau del 27 de juny al 29 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 18h (opció matins).

 

Activitats: Es treballaran les capacitats coordinatives i habilitats tècniques (xuts, conducció de pilota, controls, passades), es reforçaran aspectes tàctics individuals i col·lectius, seguint la metodologia formativa de l’Escola de Futbol del GEiEG des d'una vessant esportiva i lúdica a través de jocs (fut-tennis, crossbar-challenge). Els grups s'organitzaran en funció de l'edat i categories dels participants (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils). També es faran partits cada dia i a les tardes s'organitzaran activitats d'aigua amb altres casals. Els divendres es disputarà la Copa Casal celebrant sorteigs entre tots els participants.

Els inscrits/es tindran accés diari a la piscina al matí i faran activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

Matí de 9h a 13h  75€ socis / 117€ no socis

Matí i tarda de 9h a 13h i de 15h a 18h  100€ socis / 159€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  15€ socis / 15€ no socis

    

Consideracions:

    - Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu (bambes i/o botes de futbol), roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). 

    - L'entrada i sortida dels participants es farà per la recepcio de la instal·lació.

    - Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.

bottom of page