top of page

FAQ'S

En aquest apartat intentarem resoldre tots els vostres dubtes!

  • Què s’ha de portar ? Podeu mirar a la pàgina de cada activitat on hi ha la informació més específica. Tot i així, en general han de dur: ampolla d’aigua reutilitzable, esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i una muda de recanvi (tot marcat amb el nom).

        En cas de no saber nedar, material auxiliar (bombolleta o braçals).

  • Es banyen a la piscina matí i tarda? Sí, a les tres instal·lacions els infants es banyen tant matí com tarda.

 

A Sant Narcís hi ha dues piscines, una d’infantil i una de 25m. Per normal general fins als 7 anys es banyen a la petita. A la petita, a més, hi ha una "corxera" que separa la part més fonda de la que no, els infants dels 3 cursos de cicle d’infantil, es banyen a la part menys fonda. Tot i així, tots els infants han de portar material auxiliar si no saben nedar.

 

A Palau, s’instal·len 3 piscines desmuntables i una de petita  al costat de la pista d’atletisme. La petita és per als infants dels 3 cursos de cicle infantil, la resta d’infants van a les altres. Tots els infants han de portar material auxiliar si no saben nedar.

A Sant Ponç, s’utilitza la  piscina exterior de 50 metres i la piscina infantil. Els més petits es banyen a la piscina infantil i la resta a una zona reservada exclusivament per als participants dels campus a la piscina de 50m. Tots els infants han de portar material auxiliar si no saben nedar.

 

Com puc comunicar-me amb l’organització?

Quina és l'estructura horària?

Totes les activitats tenen més o menys la mateixa estructura horària, és la següent:

MATÍ

8:45h-9:10h Benvinguda

Activitat

Esmorzar

Activitat

Piscina

13h-13:15h Activitats de tornada a la calma

13:15h-13:30h obertura de portes,

finalització jornada matí

MIGDIA

13:15h-14h Dinar

14h-14:45h Hora lliure

14:45h Obertura de portes

TARDA

15:10h-14h Inici activitat tarda

16:45h-17:15h Piscina

17:30h Berenar i obertura de portes

18h Finalització de la jornada, fins demà !

  • Les portes de la instal.lació s'obriran uns 15 minuts abans i es tancaran uns 10 minuts després (les 9:00h, a les 13:30h i a les 15:00h).

  • La recollida de la tarda és de 17:30h a les 18:00h.

  • Us agrairíem que si heu de venir a portar o a recollir el/la vostre/a fill/a fora d'aquests horaris ho comuniquéssiu als / les coordinadors/es amb la màxima antelació possible. 

bottom of page