top of page

DESCOMPTES

 1. Fent una INSCRIPCIÓ de més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en l'activitat.
  *per tramitar la inscripció amb aquest descompte cal trucar al 972 234 459 o enviar un correu electrònic a
  atenciosocis@geieg.cat (no disponible en les inscripcions online)
  **aquest descompte es farà efectiu fent inscripció per més de 3 setmanes a la vegada encara que siguin per a activitats diferents. El descompte no serà vàlid per ampliacions posteriors.
  ***s'aplicarà a la quota d'activitats (no afectarà als serveis addicionals)
  ****no serà acumulable a les opcions de família nombrosa, monoparental o acollidora.

 2. Amb la targeta acreditativa de la discapacitat i amb el carnet de famÍlia nombrosa, monoparental i/o acollidora s'aplicarà un descompte del 10% en la quota de l'activitat. Cal entregar o enviar una còpia del carnet corresponent a atenciosocis@geieg.cat.
  *descompte no acumulable a la opció anterior.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

 1. Inscripcions obertes: SOCIS del 2 al 9 de maig. SOCIS/NO SOCIS a partir del 10 de maig.
  Les places lliures de cada setmana restaran obertes fins 8 dies abans de la data d’inici de les activita

 2. La inscripció quedarà formalitzada en el moment de fer el pagament amb targeta a través de la banca en línia. *en el cas de no realitzar tots els passos correctament, la inscripció es considerarà nul·la.

 3. Per gaudir del preu de soci cal ser soci en el moment de fer l’activitat.

 4. No s’admetran canvis de dates un cop formalitzada la inscripció.

 5. En cas de malaltia o accident, cal enviar la comunicació de baixa, acompanyat del certificat mèdic, en el termini màxim de 72 hores a atenciosocis@geieg.cat. Un cop s'hagi rebut, es podrà triar entre el canvi o la devolució. En cas de canvi, serà per una altra setmana de la mateixa activitat o una diferent de les mateixes opcions horàries i serveis que l'anterior. En cas de devolució, es retornarà el 30% de la part no consumida.

 6. No es tramitarà cap canvi o devolució si no es compleix el punt 4.

 7. Els participants amb intolerància o al·lèrgia alimentària hauran d'enviar certificat mèdic en el moment de l'inscripció a logistica.casal@geieg.cat.

 8. Si el nombre d’inscrits a una activitat és inferior al previst, l’organització es reservarà el dret de suspendre i/o modificar-la.

 9. No es permet fer inscripcions únicament de jornada de tarda.

 10. Tots els casos d'infants amb NEE (necessitats educatives especials) s’estudiaran individualment *abans de fer la inscripció cal escriure a irene.serra@geieg.cat.

 11. Per resoldre qualsevol consulta o incidència referent al procés d’inscripció posar-se en contacte amb atenciosocis@geieg.cat

bottom of page