top of page

SERVEI DE BON DIA

S'oferirà un servei de vigilància amb monitor a totes aquelles famílies que necessitin deixar els infants abans de les 8:45h. A partir de les 7:45h a les 8:45h a Sant Narcís, Sant Ponç i Palau Sacosta.

 

Preu SOCI / NO SOCI: 16€ setmana

Ampliació d'1 dia SOCI / NO SOCI: 4'5€

 

*per ampliacions d'1 dia, cal dirigir-se a recepció.

Per una setmana completa s'ha d'acudir a l'oficina d'Atenció al Soci.

SERVEI DE BONA TARDA

En totes les activitats a partir del 31 de juliol, s'oferirà un servei de vigilància amb monitor a totes les famílies que necesitin deixar als infants més enllà de l'hora de recollida. Entre les 17h i les 18h a Sant Narcís i Sant Ponç. 

 

Preu SOCI / NO SOCI: 16€ setmana

Ampliació d'1 dia SOCI / NO SOCI: 4'5€

*per ampliacions d'1 dia, cal dirigir-se a recepció.

Per una setmana completa s'ha d'acudir a l'oficina d'Atenció al Soci.

  • Del 26 de juny al 28 de juliol, l'ampliació d'una jornada de tarda de 15h a 18h: 6'5€ SOCI i 9'5€ NO SOCI. Cal dirigir-se a RecepcióPer ampliacions de tota una setmana dirigir-vos a Atenció al soci.

  • A partir del 31 d e juliol, l'ampliació d'una jornada de tarda de 15h a 17h: 5'5€ SOCI i 8'5€ NO SOCI.       Cal dirigir-se a Recepció. Per ampliacions de tota una setmana dirigir-vos a Atenció al Soci.

CURSOS DE NATACIÓ

Pels inscrits al Diverjoc Sant Nacís, s'oferirà la possibilitat de fer cursets de natació, durant els matins de dilluns a dijous, del 26 de juny al 28 de juliol. Les sessions, a càrrec dels tècnics de l’àrea d’Activitat Aquàtica, tenen una durada de 40'. L'objectiu és que els petits adquireixin confiança en el medi aquàtic i treballin de manera lúdica, habilitats motrius bàsiques de la natació. Pels més grans, es perfeccionarà la seva tècnica iniciant-los-se en diferents estils fent un treball dinàmic i lúdic. 

Preu SOCI / NO SOCI 22€ setmana

SERVEI DE MENJADOR

S'oferirà un menú equilibrat i saludable, supervisat per una especialista en nutrició infantil. 
L’
HORARI de DINAR és de 13:30h a 14h. Entre les 14h i les 15h els inscrits tenen una estona de joc lliure. Els menús es podran adquirir a les recepcions de les instal·lacions o en aquest apartat setmanalment. 
 
Preu
SOCI / NO SOCI 40€ setmana
Opció d
' 1 dia SOCI / NO SOCI 9€

*per ampliacions d'1 dia, cal dirigir-se a Recepció.
Per
ampliacions d'una setmana completa, s'ha d'acudir a l'oficina d'Atenció al Soci.

20230626.jpg
20230703.jpg
20230731.jpg
bottom of page