top of page

CAMPUS D'ESPORT I AVENTURA

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2014 i 2007.

 

On i quan: GEiEG Palau del 26 de juny al 28 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 18h (opció matins).

 

Activitats: Esport i Aventura és ideal perquè els nens/es i adolescents gaudeixin de diverses activitats a l'aire lliure, aprenguin i s'ho passin bé. Ofereix activitats com tir amb arc, escalada, ràpel, jocs d'aigua i excursions per la natura. Però no és només l'aventura i l'emoció. També ens enfoquem en l'aprenentatge i el creixement personal. A través de les nostres activitats, els/les participants poden millorar la seva coordinació, augmentar la seva confiança, desenvolupar habilitats de lideratge i treballar en equip. Una experiència emocionant per a tots i totes!  Uneix-te a nosaltres i comença la teva aventura avui mateix. Cada dia banys a la piscina (matí i tarda) i/o jocs d’aigua. Activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana):

  • Matí de 9h a 13:30h  79€ SOCIS / 123€ NO SOCIS

  • Matí i tarda de 9h a 13:30h i de 15h a 18h  105€ SOCIS / 167€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ SOCIS / 16€ NO SOCIS

    

*fent la INSCRIPCIÓ per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

  • Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb el nom). En cas que el nen o nena no sàpiga nedar, caldrà també material auxiliar (bombolla o braçalets).

  • L'entrada i sortida dels participants es farà per la recepcio de la instal·lació.

  • Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.

ONADES.pdf.jpg
bottom of page