top of page

CAMPUS D'ESPORT I AVENTURA

Adreçat a: Nascuts/des entre el 2015 i el 2008

On i quan: Complex esportiu GEiEG – Palau Sacosta

Del 25 de juny al 26 de juliol (torns setmanals)

De dilluns a divendres de 9h a 18h (amb opció de matí)

 

ESPORT I AVENTURA és perfecte perquè els/les nens/es i adolescents poden gaudir de diverses activitats a l'aire lliure, aprendre i passar-s'ho bé. Oferim activitats com tir amb arc, escalada, ràpel, jocs d'aigua i excursions per la natura.

 

Però no només es tracta d'aventura i emoció. També ens centrem en l'aprenentatge i el creixement personal. A través de les nostres activitats, els participants poden millorar la seva coordinació, augmentar la seva confiança, desenvolupar habilitats de lideratge i treballar en equip. 

 

A més de les emocionants activitats a l'aire lliure, a ESPORT I AVENTURA també ens preocupem per fomentar el respecte i la cura pel medi ambient. Durant les nostres excursions i activitats, conscienciem als infants sobre la importància de preservar la natura i el seu ecosistema. Això no només permet connectar-se amb l'entorn natural, sinó que també inculca els valors de responsabilitat i sostenibilitat.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana):

  • Matí de 9h a 13:30h  83€ SOCIS / 129€ NO SOCIS

  • Matí i tarda de 9h a 13:30h i de 15h a 18h  110€ SOCIS / 175€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  17€ SOCIS / 17€ NO SOCIS

    

*Si fas una INSCRIPCIÓ de més de 3 setmanes, gaudiràs d' un 10% de descompte en la quota d'activitat !

    

CONSIDERACIONS:

Cal portar ampolla d’aigua individual,  esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, xancletes, tovallola, crema solar, gorra i una muda de recanvi (tot marcat amb el nom).

La recepció i la recollida dels participants es farà a la recepció de la instal·lació.

A la zona est de l’estadi d’atletisme s’instal·laran piscines d’estiu d’ús exclusiu per als participants de les activitats.

bottom of page