top of page

CAMPUS DE TRIATLÓ

Adreçat a nens/es nascuts entre el 2014 i 2005

*per inscriure's a aquesta activitat s'ha de saber anar en bicicleta i nedar sense material auxiliar.

 

On i quan: GEiEG Palau i GEiEG Sant Ponç del 3 al 28 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 13:30h. Aquesta activitat es realitzarà a les instal·lacions de Palau (dimarts i divendres) i Sant Ponç (dilluns, dimecres i dijous). 

*es podrà allargar la jornada a la tarda inscrivint als nens i nenes al Campus d'Esport i Aventura, dimarts i divendres. Els dies restants, d'activitat a Sant Ponç, realitzaran el Casal Esportiu.

Activitats: Es treballaran les habilitats tècniques específiques i físiques de les tres disciplines del triatló (natació, ciclisme i atletisme) i les transicions d’una a l’altra disciplina. S’adaptarà el rendiment de les activitats al nivell dels inscrits (iniciació i tecnificació i/o perfeccionament).

A més, els inscrits tindran accés diari a la piscina al matí i tarda i activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana):

  • Matí de 9h a 13:30h  79€ SOCIS / 123€ NO SOCIS

  • Tarda de 15 a 18h  27'50€ SOCIS / 44'50€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ SOCIS / 16€ NO SOCIS

 

*fent la INSCRIPCIÓ per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

  • Cal portar ampolla d'aigua individual, roba i calçat esportiu, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). Per les activitats de ciclisme, també bicicleta de muntanya, càmera de recanvi, casc i roba de bicicleta (hi haurà la possibilitat de deixar la bicicleta a Palau durant tota la setmana). Els dies de natació s'hauran de portar ulleres i casquet de bany (material addicional si es té). Pels entrenaments d'atletisme caldran bambes per córrer i ulleres de sol

  • L'entrada i sortida dels participants es farà per la porta exterior situada a l'esquerra de la recepció els dies a SantPonç i a la recepció a Palau.

ONADES.pdf.jpg
bottom of page