CAMPUS DE TRIATLÓ

Adreçat a nens/es nascuts entre el 2014 i 2005

*per inscriure's a aquesta activitat s'ha de saber anar en bicicleta i nedar sense material auxiliar.

 

On i quan: GEiEG Palau i GEiEG Sant Ponç del 27 de juny al 29 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 13h.

Aquesta activitat es realitzarà a les instal·lacions de Palau (dimarts i divendres) i Sant Ponç (dilluns, dimecres i dijous).

*es podrà allargar la jornada a la tarda inscrivint als nens i nenes al Diverjoc Palau o Campus d'Esport i Aventura (en funció de l'edat), dimarts i divendres. Els dies restants, d'activitat a Sant Ponç, realitzaran els Campus de Tennis i Pàdel.

 

Activitats: Es treballaran les habilitats tècniques específiques i físiques de les tres disciplines del triatló (natació, ciclisme i atletisme) així com les transcicions, adaptant les activitats al nivell dels inscrits (iniciació, tecnificació i perfeccionament).

Els inscrits/es tindran accés diari a la piscina al matí i faran activitats especials cada divendres.

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

Matí de 9h a 13h  75€ socis / 117€ no socis

Tarda de 15 a 18h  26€ socis / 42'50€ no socis

Dinar de 13h a 15h  40€ socis / 40€ no socis

Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  15€ socis / 15€ no socis

    

Consideracions:

    - Cal portar ampolla d'aigua individual, roba i calçat esportiu, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). Per les activitats de ciclisme, també bicicleta de muntanya, càmera de recanvi, casc i roba de bicicleta (hi haurà la possibilitat de deixar la bicicleta a Palau durant tota la setmana). Els dies de natació s'hauran de portar ulleres i casquet de bany (material addicional si es té). Pels entrenaments d'atletisme caldran bambes per córrer i ulleres de sol

    - L'entrada i sortida dels participants es farà per la porta exterior situada a l'esquerra de la recepció els dies a SantPonç i a la recepció a Palau.