top of page

DIVERJOC PALAU

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2019 i 2015.

 

On i quan: GEiEG Palau del 26 de juny al 28 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 18h (opció matins).

 

Activitats:  Coneixeu en DIVERLLET ? És un follet somiador que ens acompanyarà amb la seva maleta de sorpreses per descobrir, jugar, imaginar, explorar i experimentar amb l’ajuda de la creativitat espontània dels infants. Cada setmana ens tindrà noves idees pensades per sorpendre’ns. T’apuntes per ajudar-nos?

Si voleu tenir un bon record d’aquest estiu, només us calen ganes de passar-ho bé! Anirem a la piscina cada dia (matí i tarda) i/o farem jocs d’aigua.

Cada divendres farem activitat especial (pot ser fora de les instal·lacions) , on en DIVERLLET ens acompanyarà per gaudir amb tots i totes nosaltres (descoberta de l’entorn, exploracions, rutes, tallers, gimcanes…).

 

Horaris, preus i serveis (per setmana)

  • Matí de 9h a 13:30h  79€ SOCIS / 123€ NO SOCIS

  • Matí i tarda de 9h a 13:30h i de 15h a 18h 105€ SOCIS / 167€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ SOCIS / 16€ NO SOCIS

*fent la INSCRIPCIÓ per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

  • Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu, roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb el nom). En cas que el nen o nena no sàpiga nedar, caldrà també material auxiliar (bombolla o braçalets).

  • L'entrada i sortida dels participants es farà per la recepcio de la instal·lació.

  • Les piscines d’estiu s’instal·laran a l’estadi d’atletisme i seran d'ús exclusiu per als participants de les activitats.

ONADES.pdf.jpg
bottom of page