top of page

CAMPUS D'ESPORT ADAPTAT

Adreçat a: Infants (a partir de 7 anys) i joves amb diversitat funcional que tinguin ganes de provar molts esports en diferents espais.

On i quan: Complex esportiu GEiEG – Palau Sacosta

De l’1 al 26 de juliol (torn quinzenal o mensual)

De dilluns a divendres de 9h a 13:30h

IMPORTANT – PREINSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA: Per inscriure-us en aquesta activitat caldrà fer una entrevista prèvia amb coordinació. Per concertar-la, envieu un correu electrònic a: esportadaptat@geieg.cat

Activitats: Practicarem diferents esports que segur que coneixeu i d’altres que potser mai heu practicat, a partir de jocs i reptes. Gaudirem de l’espai que ens ofereixen les instal·lacions del GEiEG de Palau i Sant Ponç, com, per exemple, fent jocs al bosc i banyant-nos a la piscina. Farem tallers manuals en espais interiors a les hores de més calor. I els divendres, sortirem del GEiEG per fer excursions i sumar noves experiències!

La instal·lació de Palau serà el nostre camp base, però un dia (mínim) a la setmana anirem al GEiEG de Sant Ponç per gaudir de la piscina.

 

Horaris, preus i serveis

*Aquests preus ja inclouen el 10% de descompte que s’aplica a la quota d’activitat amb el carnet de família nombrosa, monoparental, acollidora i amb la targeta identificativa de la discapacitat.

 

Consideracions:

  • Cal portar: ampolla d’aigua individual, esmorzar, roba esportiva, crema solar, gorra, estris d’higiene personal i una muda de recanvi per dutxar-se (tot marcat amb el nom).

  • Per als dies que toqui piscina a Sant Ponç: roba de bany, tovallola i xancletes.

  • La recepció i la recollida dels participants s’ubicarà a la recepció de la instal·lació.

OPCIONS

Matí: de 9h a 13:30h (torn mensual)
Matí: de 9h a 13:30h (torn quinzenal)
Dinar: de 13:30h a 15h (torn mensual
Dinar: de 13:30h a 15h (torn quinzenal)

SOCIS

*416,00€
*208,00€
160,00€
80,00€

NO SOCIS

*656,00€
*328,00€
160,00€
80,00€

bottom of page