top of page

CAMPUS GIMNÀSTICA RÍTMICA

Adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2018 i 2010.

 

On i quan: GEiEG Sant Narcís del 26 de juny al 14 de juliol (torns setmanals) de dilluns a divendres de 9h a 13:30h.

*es podrà allargar la jornada inscrivint als nens i nenes al Diverjoc (tarda) o al Casal Esportiu (en funció de l'edat).

 

Activitats: Aquest campus se centrarà en la iniciació i tecnificació de la gimnàstica rítmica adaptant-se al nivell i edat de cada participant.

  • El grup d’INICIACIÓ (2018-2010), dirigit principalment a nens/es que no han fet mai rítmica o que practiquen aquest esport a nivell escolar, treballaran la tècnica bàsica corporal i d’aparell (cinta, corda, pilota, cèrcol i maces), la coordinació, el ritme i l’expressió corporal a través de coreografies i jocs.

  • El grup de TECNIFICACIÓ (2015-2010) realitzarà activitats de perfeccionament amb les quals milloraran la tècnica corporal dels salts, girs, equilibris i preacrobàcies. També treballaran la tècnica d’aparell, la preparació física específica i la preparació coreogràfica (dansa, ballet...).

A més, ambdós grups faran activitats lúdiques, tallers i creacions artístiques relacionades amb la rítmica, banys a la piscina i jocs d’aigua (matí i tarda) i activitats especials cada divendres.

Horaris, preus i serveis (per setmana):

  • Matí de 9h a 13:30h  79€ SOCIS / 123€ NO SOCIS

  • Tarda (Diverjoc o Casal Esportiu) de 15h a 18h  27'50€ SOCIS / 44'50€ NO SOCIS

  • Dinar de 13:30h a 15h  40€ SOCIS / 40€ NO SOCIS

  • Servei de Bon Dia de 7:45h a 8:45h  16€ SOCIS / 16€ NO SOCIS

*fent la INSCRIPCIÓ  per més de 3 setmanes s'aplicarà un descompte del 10% en el preu de l'activitat.

Indispensable formalitzar la inscripció trucant al 972 234 459 o escrivint a atenciosocis@geieg.cat.

    

Consideracions:

  • Cal portar ampolla d'aigua individual, esmorzar, roba i calçat esportiu a més dels materials específics com gomes, sacs, cinta, corda, maces, cèrcol, pilot  i punteres), roba de bany, tovallola, xancletes, crema solar, gorra i muda de recanvi (tot marcat amb nom). L'entitat en facilitarà als nens/nes que no disposin de material propi. També es demana portar el cabell recollit, per evitar que vagi a la cara. En cas que el nen o nena no sàpiga nedar, caldrà també material auxiliar (bombolla o braçalets).

  • L'entrada i sortida dels participants es farà per la porta principal del pavelló Lluís Bachs.

ONADES.pdf.jpg
bottom of page