top of page

Mesures de seguretat i higiene 

 

Totes les accions adoptades en la planificació i organització dels Casals i Campus d'Estiu del GEiEG, s'han fet seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats sanitàries, adaptant-les a les mesures de seguretat i higiene ja impulsades des de l'entitat per garantir la seguretat de tots els nens/es. Les instal·lacions s'han equipat amb diferents sistemes de neteja i desinfecció detallades a continuació. Aquestes accions s'ampliaran o ajustaran a possibles canvis en la normativa, sempre en funció de l'evolució de la situació sanitària i de la regulació vigent. ​

 

 1. Tots els grups de convivència es limitaran a un màxim de 10 nens/es.

 2. Els accessos a les instal·lacions es realitzaran individualment respectant les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris. Un cop hagin accedit a l'interior es desplaçaran a la zona específica del seu Casal.

 3. Els responsables i coordinadors aniran degudament protegits amb mascareta.

 4. La normativa estableix que són les famílies les que han de fer el control de possibles símptomes i els responsables, fer un control preguntant-ho. No es permetrà l’accés dels nens/es que tinguin febre, patologies respiratòries o altres símptomes. Agraïm la màxima col·laboració en la informació.                                                                                             

 5. Serà obligatori l’ús de mascareta als accessos i circulacions de les instal·lacions. Els nens/es hauran de dur la seva mascareta, però se la trauran mentre realitzin les activitats específiques dels Casals.

 6. Caldrà rentar-se les mans a l’entrada i sortida dels equipaments als diversos punts habilitats amb dispensadors de gel hidroalcohòlic. Aquest procés es repetirà diverses vegades durant el dia, especialment després d'usar materials o objectes comuns. 

 7. S'habilitarà un recorregut de circulació intern a totes les instal·lacions, evitant les aglomeracions i/o trobades no necessàries amb altres grups de convivència i/o usuaris.

 8. Es reforçarà la neteja ja habitual dels espais on es desenvolupen les activitats. També es farà desinfecció diària de tots els materials i/o objectes comuns o compartits amb altres nens/es en les activitats dels Casals i Campus.

 9. Es controlarà l’aforament en els diferents espais de les instal·lacions, específics i comuns.

Què cal portar?

 1. Ampolla d’aigua individual, si pot ser reutilitzable.

 2. Mascareta, que serà d’ús obligatori en l’entrada de les instal·lacions i les circulacions. Es recomana que sigui de roba per evitar generar residus. S'aconsella, que tant la mascareta com la resta de pertinences, vagin marcades amb el nom del nen o nena, sempre guardat en una bossa de roba o plàstic (també marcada), per facilitar el transport i el evitar risc per un possible contagi serà menor.

  *Es recomana també que els inscrits vinguin amb la crema solar posada de casa.

bottom of page