Mesures de seguretat i higiene en relacio a la Covid-19 

 

Totes les accions adoptades en la planificació i organització dels Casals i Campus d'Estiu del GEiEG, s'han fet seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats sanitàries, adapatant-los a les mesures de seguretat e higiene ja impulsades des de l'entitat per garantir la seguretat de tots els nens/es. Les instal·lacions s'han equipat amb diferents sistemes de neteja i desinfecció detallades a continuació. Aquestes accions s'ampliaran o ajustaran a possibles canvis en la normativa, sempre en funció de l'evolució de la situació sanitària i de la regulació vigent. 

 1. Tots els grups de convivència es limitaran a un màxim de 10 nens/es.

 2. Els accessos a les instal·lacions es realitzaran individualment respectant les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris de mínim dos metres. Un cop hagin accedit a l'interior es desplaçaran a la zona específica del seu Casal.

 3. Els responsables i coordinadors aniran degudament protegits amb mascareta.

 4. Es prendrà la temperatura a l'entrada de les instal·lacions. La normativa estableix que són les famílies les que han de fer el control de possibles símptomes i els responsables, fer un control preguntant-ho. No es permetrà l’accés dels nens/es que tinguin febre, patologies respiratòries o altres símptomes. Agraïm la màxima col·laboració en la informació. En la imatge que adjuntem a continuació hi ha els símptomes de control.
                                                                                                                                                        
   

 5. Serà obligatori l’ús de mascareta als accessos i circulacions de les instal·lacions. Els nens/es hauran de dur la seva mascareta, però se la treuran mentre realitzin les activitats específiques dels Casals. 

 6. Caldrà rentar-se les mans a l’entrada i sortida dels equipaments als diversos punts habilitats amb dispensadors d’hidroalcohol. Aquest procés es repetirà diverses vegades durant el dia, especialment després d'usar materials o objectes comuns. A més es reforçarà el servei de neteja i s'han instal·lat sistemes de desinfecció per ozó a través de la climatització de les instal·lacions.

 7. S'habilitarà un recorregut de circulació intern a totes les instal·lacions, evitant les aglomeracions i/o trobades no necessàries amb altres grups de convivència i/o usuaris.

 8. Es reforçarà la neteja ja habitual dels espais on es desenvolupen les activitats. També es farà desinfecció diària de tots els materials i/o objectes comuns o compartits amb altres nens/es en les activiats dels Casals i Campus.

 9. Es controlarà l’aforament en els diferents espais de les instal·lacions, específics i comuns.

  *Tots els inscrits rebran un correu electrònic amb les especificacions de cada instal·lació i el que cal portar.
  *Adjuntem els enllaços amb la informació específica de cada instal·lació.

Què cal portar?

 1. Ampolla d’aigua individual, si pot ser reutilitzable.

 2. Mascareta, que serà d’ús obligatori en l’entrada de les instal·lacions i les circulacions. Es recomana que sigui de roba per evitar generar residus. S'aconsella que tant la mascareta com la resta de pertinences, vagin marcades amb el nom del nen/na, tot guardat en una bossa de roba o plàstic (també marcada amb el nom) per facilitar el transport i el risc per un possible contagi serà menor.

  *Es recomana també que els inscrits vinguin amb la crema solar posada de casa.

Grup Excursionista i Esportiu Gironí

Carrer d'Empúries, 47

Carrer de l'Esport, 16

Carrer Esglesia St. Miquel, 18

Girona

atenciosocis@geieg.cat

Telèfon: 972.23.44.59

 • Twitter
 • Instagram
 • Facebook icono social
 • YouTube

Amb el suport de...

Bauhaus.png
DiariDeGirona.png
ElPuntAvui.png
TVGirona.png
GrupMifas.png
EsportsFerrer.png
EstanysBlaus.png
MontesLara.png
BarnedaAssessors.png

© 2020 Grup Excursionista i Esportiu Gironí